Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Paticik Radyo] 23/08/04 yayını

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bilgisayara dokununca kapanio ayagim deydi kapandi kusura bakmayin tunca kurtardi beni[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki:
kız olsam verirdim
o derece
euehuehue

WJ Cemre
Mesaj tarihi:
ohannes ehehe sexy motherfucker a muthis ilgi[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki:
di mi hocam?
universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi!
narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :)
HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
ben bencilim sorun degil
Mesaj tarihi:
bi playlistin varsa...[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki:
di mi hocam?
ben bencilim sorun degil
Mesaj tarihi:
heheh şarkı adın yeter bea :)
ben sadık dinleyici modeuma geçtim artık önümüzdeki altı saat burdaım sayın yayıncılarıma duyrular by sayın seyirci :)=[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
the ark da çalsak playlisti bilmiom ama söliim dedim..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
eski dıptısçılardan kim kaldı bea :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:

Mesaj tarihi:
ohannnes o ne ya en alttaki çok arıza bişi :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Mesaj tarihi:
saat 22:00'de huzurlarınızda olacağım.

cinlerim fena halde tepemde bugün, bana kalsa ortalık dağıtabilirim, ama dinleyecek olan siz olduğunuza göre sizin de bi söz hakkınız olmalı di mi?
o bakımdan işte soru:

ne çaliim?
*!demokratik biri izlenimi verir*
Mesaj tarihi:
ema aplam ne isterse ben de onu isterim [öğğğyk bukadar da yağ çekilmes] nese sen madem daıtmak istiosun ema aplacım buyur biz sana eşlik edelim daha iyi olur sadece biz deil senden yayından dolayı tatmin olmuş olursun bölece..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Bu kadar.
Mesaj tarihi:
bence ema apla 22 30 da yayına başlasın ki elvanın 5000 finalıni izleyebilsin biz de ona başağrısı olmayalım dimi ama ...[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki:
di mi hocam?
ben bencilim sorun degil
Mesaj tarihi:
aaa bugün mü o?

süpermiş. zaten edi de yok (normalde benden sonraki saat onun ama bu ara işleri var diye yapamayacak yayınını), yarım saat de onun saatine sarkarım olur biter :)

bu arada cevaplar gelmeye devam edebilir tabe, son ana kadar söz hakkınız var, ama bi başlarsam gerisine karışmam :P
Mesaj tarihi:
boynumus kıldan ince sen ne buyurursan biz dinleriz [olmadı winampta çarpı butonuna basar kaçarız :D ][signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Bu kadar.
  • Yeni Oluştur...